Vertaistukipuhelin

Yhdistyksen vertaistukipalvelut ovat avoimia kaikille narsismin uhreille eikä yhdistyksen jäsenyyttä vaadita.


Moni haluaa tänä päivänä hakea apua vaikeissa elämäntilanteissa puhelinpalveluista. Yksittäinen puhelu harvoin tuo muutosta asioihin: usein se kuitenkin helpottaa omaa olotilaa, sillä se antaa mahdollisuuden pukea omat myllertävät ajatukset sanoiksi.

Narsismin uhrien tuki ry:n vertaistukipuhelinta hoitavat vapaaehtoiset, tähän tehtävään valitut ja koulutetut vertaistukihenkilöt. Vertaistukipuhelimen tarkoituksena on tukea ja auttaa ihmisiä kuuntelemalla narsismi-ilmiöön liittyviä ongelmatilanteita sekä tarjota keskusteluapua. Tärkeänä periaatteena on ihmisen kuulluksi tuleminen, kuunteleva kohtaaminen.

Vertaistukipuhelintoiminta on luottamuksellista ja molemminpuolinen kunnioittaminen on koko toiminnan perusta. Puhelimeen voi soittaa nimettömänä, kertomatta yksityiskohtaisia henkilötietoja. Palvelun ja keskustelun kulkuun eivät vaikuta soittajan aatteellinen, elämänkatsomuksellinen, poliittinen eikä uskonnollinen vakaumus.

Vertaistukipuhelin palvelee numerossa 

044 717 9000 

tiistaisin klo 18-21

keskiviikkoisin klo 15-18

torstaisin klo 18-21

Puhelusta veloitetaan matkapuhelimesta soitettaessa matkapuhelinmaksu (mpm) tai  lankapuhelimesta soitettaessa paikallisverkkomaksu (pvm). 
Vertaistukipuhelimen koordinointi

vertaistuki@narsisminuhrientuki.fi⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠