Terapiapalveluja

Yhdistys välittää narsismia kokeneita ja/tai tuntevia erilaisia terapiapalvelujen tarjoajia. Terapiasuuntaukset ja -muodot vaihtelevat tuottajan mukaan. Terapiaa tarjolla myös opiskelijahinnoin.


Jyväskylä / Keski-Suomi / Etäyhteydellä koko Suomi

Ratkaisukeskeisen lyhytterapian opiskelija Maija Haaranen

Oletko narsistisessa parisuhteessa? Epäröitkö irtaantua suhteesta tai oletko jo yrittänyt, mutta et ole onnistunut? Mietitkö, uskallatko alkaa seurustella koskaan enää tai vaikuttaako uusi kumppaniehdokas oudolta? Oletko joutunut parisuhteessa kokemaan henkistä tai jopa fyysistä väkivaltaa, alistamista, omien arvojesi ja tarpeidesi vähättelyä? Joudutko edelleen kiristämisen, uhkailun tai vainoamisen kohteeksi, vaikka olet jo eronnut? Ovatko lapsesi joutuneet eron jälkeen exän pelinappuloiksi?

​Narsistin uhrin toipuminen on hidas prosessi, etenkin kun narsistista irtautuminen on yleensä erittäin vaikeaa. Uhri tarvitsee voimauttavaa tukea, jotta pääsee irtautumaan ja voi lähteä rakentamaan elämää uudelleen narsistin jälkeen.

Opiskelen Siria ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi ja tarjoan harjoitteluasiakkuutta hintaan 20 € / 60 min. Lyhytterapia on matalan kynnyksen terapiapalvelu, johon ei tarvita lähetettä, ja sen keston määrittää asiakas. Terapian pääpaino on asiakkaan voimavarojen löytymisessä ja ratkaisukeskeisyydessä. Terapiaa sitovat eettiset ohjeet ja luottamuksellisuus. Terapia onnistuu lähitapaamisina Jyväskylän alueella ja etäyhteydellä koko Suomen alueella. Olen saanut asiakkailtani kiittävää palautetta voimauttavasta ja asiantuntevasta palvelustani.

Taustakoulutukseltani olen ammatillinen opettaja, ohjauksen ammattilainen, kokenut mentori, sertifioitu coach, sertifoitu hypnoterapeutti ja NLP Master. Olen lisäksi vapaaehtoinen kriisikeskustyöntekijä ja NUT ry:n ryhmänvetäjä sekä vertaistukihenkilö.

Olen omakohtaisesti kokenut narsistipuolisoiden toksiset vaikutukset elämässäni. Olen irtautunut, toipunut ja eheytynyt. Lisäksi minulla on kokemusta narsismista myös työelämässä ja sukulaisuussuhteissa.

Narsismin uhrien auttaminen on minulle erittäin tärkeä missio.

 Varaa aika soittamalla, tekstiviestillä, WhatsAppilla, Signalilla tai meilillä.

info.mentorea@gmail.com / 041 3104 656.

Lisätietoa sivuiltani www.terapiamentorea.com

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Ystävällisin terveisin, Maija Haaranen


Kotkan alue ja etäyhteys

Ihminen tavattavissa -terapeuttiharjoittelija Siiri McDonagh

Olen vahvasti lempeä, elämänkokemusta omaava, turvallinen ja huumorintajuinen terapeutti. Työskentelen voimavarakeskeisesti ja tuen jaksamista yksilöllisesti ja pitkäjänteisesti. Omaan hyvät vuorovaikutustaidot ja ohjaan myös ryhmiä vuosikymmenten kokemuksella käyttäen rymissä myös toiminnallisia menetelmiä, joihin olen kouluttautunut.

Taustani livemusiikkialan artistimanagerina sekä koulutukseni mielenterveys-, kriisi ja päihdetyöhön sekä Ihminen tavattavissa-terapeutiksi tekee minusta monipuolisen auttajan. Olen saanut erittäin hyvää palautetta varsinkin ihmisläheisestä työotteestani.

Otan vastaan Savotta-talossa Kotkassa sekä etänä.

Ajanvaraus ja lisätietoja:

ihminentavattavissa.fi/terapia
+358 (0)50 5953968 tai siiri.mcdonagh@gmail.com


Etäyhteys, Seinäjoki / Isokyrö alue

Ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa, Tuuli Kyntäjä

TOISTAISEKSI EN VOI OTTAA UUSIA ASIAKKAITA!

Tuuli Kyntäjä, Sosionomi (AMK), ratkaisukeskeisen lyhytterapian opiskelija (valmistuminen 9/2023):

Narsismi on minulle tuttu oman henkilökohtaisen kokemuksen kautta, mutta lähisuhdevälivallan ja narsismin teemat ovat tuttuja myös työn sekä lyhytterapiaopintoihin liittyvän asiakasharjoittelun myötä.

Työkokemusta minulla on lastensuojelusta sekä kuntoutuksen saralta.

Terapeuttina olen lämmin, ihmisläheinen, kannustava ja voimavaroihin keskittyvä. Asiakkaille, joita narsismi koskettaa haluan luoda tilan, jossa turvallisuuden tunne, toivo ja luotto omiin kykyihin vahvistuvat.

Tällä hetkellä tarjoan vielä maksutonta matalankynnyksen keskusteluapua, osana lyhytterapiaopintoihin liittyvää asiakasharjoittelua. Tapaamiset onnistuvat etäyhteydellä sekä Seinäjoen ja Isonkyrön alueella sovitusti myös kasvokkain.  

Olet lämpimästi tervetullut. Minuun voit olla yhteydessä sähköpostitse: tuuli.kyntaja@outlook.com.


Helsinki

Tmi Terapeuttinen keskusteluapu Jenni Kiviniemi

Terapeuttinen keskusteluapu, Jenni Kiviniemi

Jenni Kiviniemi, psykiatrinen sairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen terapeutti, mindfulness ohjaaja, seksuaalineuvoja, kirjailija

Olen perehtynyt narsismia ja lähisuhdeväkivaltaa kokeneiden auttamiseen niin henkilökohtaisen kokemukseni kuin myös, työni ja vertaistuen tuoman tieto taidon myötä. Terapiatyön lisäksi luennoin ja koulutan narsismista.

Milloin ongelma on sitten niin suuri, että terapiaan kannattaa tulla? Aina silloin, kun haluaa selkeyttä omiin ajatuksiin ja ammattilaisen apua ja tukea omaan tilanteeseen. Yksi yleisin terapiaan hakeutumisen syy onkin saada vahvistusta omille ajatuksille. Jokainen ansaitsee saada ammattiapua.

Hinnat

Yksilöterapia 45min. / 92e

Yksilöterapia 90min. / 178e

Pari- tai perheterapia 90min. / 185e

Hinnat ovat samoja vastaanotolla ja etäterapia (puhelin tai videoyhteys) toteutuksena. Kelan korvaama psykoterapia ei mahdollinen.

Viiden kerran ratkaisukeskeinen terapiapaketti narsismia ja lähisuhdeväkivaltaa kokeneelle

Aluksi sovitaan tutustumiskerta vastaanotolla Helsingissä tai etätoteutuksena (92e), jonka jälkeen asiakas tekee päätöksen terapiapaketin ostamisesta.

Hinta: 5 x 45min. 435e (yksittäisen terapiakerran hinnaksi jää 87e, norm. 92e))

Maksun voi suorittaa 1. tai 2. erässä. Kela-korvaus ei mahdollinen.

Ajanvaraus:

https://jennikiviniemi.fi/ajanvaraus/

Vastaanotto: Narsismin uhrien tuki ry:n tiloissa, (Meeting Park Oasis) Itämerenkatu 14 (Ruoholahden metroasema), 00180 Helsinki.

Kirja

Jennin kirja Hyvästit narsistille, tervetuloa oma elämä (Kirjapaja. 2020.) tarjoaa tietoa narsismista, vertaistarinoita, sekä terapeuttisia keinoja vaikeista kokemuksista toipumisen avuksi. Kirja löytyy myös e- ja äänikirjana.

Voit tilata kirjan täältä: https://lkkp.kauppakv.fi/sivu/tuote/hyvastit-narsistille/2759659

Yhteystiedot: jenni@kiviniemi.fi

Lisätietoja: http://jennikiviniemi.fi/

Blogi Hidasta elämää verkkosivuilla: https://hidastaelamaa.fi/author/jenni-kiviniemi/

Tietoa narsismista: https://narsismi.info/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC9h2NvVw3gASrRZcs554DLA

Facebook: https://www.facebook.com/terapeuttijennikiviniemi

https://m.facebook.com/narsismi.info/

Instagram: @jenni_kiviniemi

https://www.instagram.com/jenni_kiviniemi/?hl=fi

Lämpimästi tervetuloa palveluideni pariin!


Helsinki

Ratkaisukeskeinen terapeutti, lyhytterapeutti Susann Heinonen

Ratkaisukeskeinen terapia on asiakaslähtöistä, tulevaisuuteen suuntautuvaa ja vuorovaikutteista. Työskentelyssä keskitytään tarkastelemaan asiakkaan valitsemaa teemaa. Erilaiset harjoitteet auttavat asiakasta oivaltamaan ja löytämään ratkaisuja hankalilta tuntuviin ongelmiin.

Lyhytterapia auttaa sinua ylläpitämään psyykkistä hyvinvointia ja ennaltaehkäisemään mielen ongelmia. Ratkaisukeskeisyys on Suomessa ja maailmalla osoittautunut tulokselliseksi terapiasuuntaukseksi, jonka avulla voidaan löytää uusia näkökulmia haastavilta tuntuviin tilanteisiin.

Terapian kesto on yleensä 5 -10 käyntikertaa. Se voi olla tätä lyhyempi tai pidempi riippuen asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Olen akkreditoitu ratkaisukeskeinen terapeutti, lyhytterapeutti (sis. psykoterapeuttiset valmiudet). Omaan poikkeuksellisen monipuolisen elämänkokemuksen, työhistorian useiden eri organisaatioiden palveluksesta, kuntapolitiikan luottamustehtävien ja perheiden etu järjestössä (Suomen Monikkoperheet Ry). Kiinnostus ihmisen käyttäytymistä ja ihmismieltä kohtaan lisäävät syvyyttä terapeuttina työskentelyyn. Olen perehtynyt narsismiin ja narsismin uhrin kokemuksiin, -uhrin selviytymisen menetelmiin sekä lähisuhdeväkivaltaan, häpeän ja trauman kokemuksiin. Terapeuttina olen helposti lähestyttävä, ihmisestä, kiinnostunut ja ennakkoluuloton. Työskentely tapa on vuorovaikutteinen, elämää ja ihmistä kunnioittava. Haluan luoda luottamusta elämään ja toivoa narsismia kokeneelle. Olen Lyhytterapeuttiyhdistyksen jäsen.

Hinnat: Ensikäynti 60 min -50%

Yksilölyhytterapia 60/90 min 80€/130€.

Vastaanotto: Ma-to Helsinki, erikseen sovittuna aikana. Etävastaanottomahdollisuus.

Ajan peruutus 24h ennen sovittua ajanvarausta. Lyhyemmästä peruutus ajasta tai peruuttamattomasta ajasta perimme 50% maksun hinnasta. Maksu Mobilepay.

Asiakastyön puitteissa en pysty ottamaan puheluita vastaan.

Yhteydenotto: vain sähköpostilla heinonenesusann@gmail.com tai myöhemmin Mielenterveys Valoisa Oy -sivuston kautta. 

Puh: 045 846 1446


Helsinki

Psykologipalvelu Raudanjoki / Hypnopia

Olen psykologi ja kognitiivis-integratiivinen psykoterapeutti (ET, KELA-pätevyys). Erikoistuiskoulutusta minulla on myös oikeuspsykologiaan ja hypnoterapiaan.

Olen työskennellyt 10 vuotta vankeinhoidon ja oikeuspsykiatrian alalla mm. vankilapsykologina. Erityisosaamistani ovat persoonallisuushäiriöt, psykopatia ja narsismi sekä näihin liittyvä manipulaatio, hyväksikäyttö, väkivalta ja muu traumatisoituminen. Tunnen myös hyvin narsismin osana uskonnollista väkivaltaa, ja olen mukana Uskontojen uhrien tuki ry:n toiminnassa. Minulla on myös omakohtaista uhrikokemusta narsismiin liittyen.

Hinta: 95 e / 45 min.

Vastaanotto: keskiviikkoiltaisin Arkadiankatu 21 A 14, 00100 Helsinki
Mahdollisuus myös nettiterapiaan (Skype) tai muuhun etäkkonsultointiin
Lisätietoja netissä: www.hypnopia.fi/ ja FaceBook: HypnoPia


Helsinki

Tunne & Hyvinvointi Oy

Ihminen tavattavissa -terapeutti

Omakohtaiset kokemukseni narsistien uhrina ja oma toipumiseni on muodostunut voimavaraksi, jonka olen kokenut suureksi hyödyksi myös terapeutin työssäni. Narsismi on vaikeasti tunnistettava ilmiö, joka aiheuttaa sen läheisyydessä oleville kärsimystä ja pahaa oloa niin parisuhteissa, perheissä kuin myös työyhteisöissä. Lähtemiseen, poissa pysymiseen sekä toipumiseen ihminen tarvitsee tukea. Älä jää yksin vaikean tilanteesi kanssa, tarjoan sinulle tarvitsemaasi tukea. Tunnistamalla tunteitasi paremmin ja tiedostamalla omat rajasi, on sinun helpompi olla silloin myös oman itsesi puolella.

Ota yhteyttä - Anne Ollikainen p. 040 520 1416 tai anne@tunnejahyvinvointi.fi 
Vastaanotto Helsingin Kannelmäessä, osoitteessa Halsuantie 2, 3. krs.

Tarjoan mahdollisuuden kolmen kerran tutustumiskäynteihin hintaan 65€ / 60 min. Tutustumiskäyntien jälkeen normaali hinta tapaamisille on 85€ / 60 min. Opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille käynnit ovat hintaan 60€ / 60 min. Hinnat sisältävät alv 24%.

Tunne & Hyvinvointi Oy järjestää Häpeän Kahleet -kursseja, jotka on suunnattu narsistien läheisyydessä eläneille, lisätietoa kurssista löydät nettisivulta https://www.tunnejahyvinvointi.fi/

Lämpimästi tervetuloa!

Vahvasti lapsuuttani ja elämääni varjostaneen narsismin vuoksi myös lopputyöni liittyi narsismiin ja on nimeltään; Lapsuuden varjo, Narsistisen vanhemman vaikutukset lapsen kasvuun, kehitykseen ja aikuisuuteen. Lopputyöni on luettavissa täältä: https://tunnejahyvinvointi.fi/lopputyo/lopputyo_anne_ollikainen_2403.pdf

Helsinki / koko Suomi, koko maailma (etäyhteys)

Narsismiklinikka, Kriisiapua Tanja Moring

APUA NOPEASTI JA TURVALLISESTI

- Vankan koulutuksen ja ammattitaidon omaava Valviran vahvistama SOTE-alan ammattilainen.

- Vapaita kriisiaikoja myös iltaisin ja lauantaisin

- Luotettava ja ammattitaitoinen Väestöliiton Terapiapalveluiden pari- ja yksilöterapeutti.

Olen narsismiin erikoistunut terapeutti, jolla on narsismista myös omakohtaisia kokemuksia. Erityistason seksuaaliterapeuttina olen erikoistunut erityisesti seksuaaliväkivaltaan ja lapsuuden aikaiseen seksuaaliseen hyväksikäyttöön sekä porno-, seksi- ja rakkausaddiktioiden (riippuvuuksien) hoitoon. Traumaosaamiseni tekee terapiasta turvallista ja ehkäisee uudelleen traumatisoitumista. Käytän työssäni sellaisia eri terapioiden ja traumapsykoterapioiden tekniikoita, joiden vaikuttavuudesta on vahvinta tutkimusnäyttöä. Esimerkiksi CPT-terapian tuloksellisuudesta on vahvaa tutkimusnäyttöä. Voit lukea lisää näytöstä täältä: https://www.kaypahoito.fi/nak06901

Kun on elänyt narsismin varjossa, kärsii usein stressistä ja PTSD-oireista (traumaperäinen stressioireyhtymä). Mind-Body Bridging -terapialla (MBB®, kognitiiviskehollinen lyhytterapia) on saavutettu erittäin hyviä tuloksia näiden oireiden hoidossa. Narsismi aiheuttaa usein trauman, jonka johdosta kehon ja mielen yhteys katkeaa. MBB-terapian tuella tämä yhteys voidaan rakentaa uudelleen. MBB®, (Mind-Body Bridging) on näyttöön perustuva ja aivotutkimuksella todennettu terapeuttinen menetelmä. Lisää tietoa vaikuttavuustutkimuksista löydät täältä: https://www.mbbfinland.fi/tutkimukset. Mind-Body Bridging -menetelmä on erittäin nopea ja tehokas traumojen ja akuuttien kriisien hoidossa. Menetelmä tuo lähes poikkeuksetta helpotusta akuuttiin kriisiin välittömästi ja estää näin oireiden kroonistumista. Lue menetelmästä lisää täältä: https://vaestoliitonterapia.fi/2022/03/03/mita-on-mind-body-bridging-terapia-mbb/

Koulutus:

 • Sosionomi, diakoni (AMK), Diak
 • Erityistason seksuaaliterapeutti, Sexpo, NACS
 • Sertifioitu MBB® -terapeutti (kognitiiviskehollinen lyhytterapia), Mieli ry
 • Traumapsykoterapian perusteet, Soili Poijula
 • Psykoterapian perusteet, Mieli ry, Sirpa Kaakinen, HUS
 • CPT-menetelmä, kognitiivinen prosessointiterapia, Raiskauskriisikeskus Tukinainen
 • Menetelmiä seksuaaliväkivallan kanssa työskentelyyn, Raiskauskriisikeskus Tukinainen
 • Seksuaaliväkivalta, kohtaaminen ja kriisiauttaminen, Raiskauskriisikeskus Tukinainen
 • Seksuaalineuvoja, Sexpo
 • Toiminnalliset menetelmät, Diak
 • Kuvataidepsykoterapian perusteet, Mieli ry
 • Liiketalouden opintoja
 • Useita esihenkilö- ja johtamiskoulutuksia

Tutustu kotisivuihini:  https://kriisiapua.fi/

Suomen MBB: https://www.mbbfinland.fi/mbb-ja-mina/tanja-moring

Ajanvaraus:

tanja.moring@kriisiapua.fi tai 045–135 0115 tai: https://kriisiapua.fi/

Ajanvaraus Väestöliiton terapiapalveluihin:

https://vaestoliitonterapia.fi/terapeutit/moring-tanja/

Hinnat:

Yksilöaika 45 min 102 euroa

Yksilöaika 60 min 132 euroa

Pari / ryhmä / perheaika 90 min 181 euroa

Narsistisesta suhteesta irrottautuminen ja toipuminen on usein raskas ja pitkä prosessi. Toipuminen on helpompaa ammattilaisen tuella.

Olet lämpimästi tervetullut.

Tanja


Lappeenranta, Etelä-Karjala, etäyhteydellä koko Suomi

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, perhevalmentaja ja työyhteisövalmentaja Ari Koponen

Tarjoan terapiaa narsismin uhreille pääasiassa ratkaisukeskeisin menetelmin, tarvittaessa myös kognitiivisin keinoin.

Viidentoista vuoden ajan olen tutkinut narsismia. Olen tehnyt työtä mielen hyväksi jo kolmekymmentä vuotta.

Narsisti siirtää omat ongelmansa uhriin. Narsisti saa uhrin tuntemaan olevansa huono ihminen. Narsisti upottaa uhrin syyllisyyteen ja häpeään. Onni katoaa elämästä ja elämä muuttuu suorittamiseksi. Narsisti repii uhrin itsetunnon, katkoo ystävyyssuhteet. Kateudessaan vähättelee uhrin onnistumisia ja käyttää henkistä ja fyysistä väkivaltaa. Hän manipuloi ja laskelmoi, eikä hänellä ole rakkaita ihmisiä ympärillä, vain ihmisiä, joita hän käyttää hyväkseen.

Sinä olet arvokas ja ainutlaatuinen ihminen ja autan sinua löytämään tien onnellisen elämään. Olen saanut auttaa monia uhreja vapautumaan narsistin otteesta. Heidän itsetuntonsa on vahvistunut ja voimavarat palanneet elämään, eikä narsisti enää päässyt häiritsemään elämää.

Ota rohkeasti yhteyttä, autan sinua vapautumaan narsismin otteesta.

Vastaanottoni on Lappeenrannassa, tapaamiset voidaan toteuttaa myös puhelimen tai teamsin kautta.

Tapaaminen 83 € 90 min

Avointie

Ari Koponen

044 389 8425

avointie@outlook.com

www.avointie.com

Löydät  minut myös facebookissa


Pori ja etäyhteydet

Askeleita polulla

Haluatko selkiyttää ajatuksiasi? Koet ehkä olevasi tienhaarassa oman elämäsi polulla.
Kyseessä voi olla narsismin sinuun jättämät jäljet, kriisi, huoli tai vaikkapa halu tutustua paremmin itseesi.

Vastaanotolle voit tulla minkä tahansa koetun ongelman tai haasteen kanssa. Lähetettä ei tarvita.

Jo sen pohtiminen, voisiko terapiasta olla apua, on hyvä syy ottaa yhteyttä!

Olen Annika Saralahti, vuonna 2011 valmistunut sairaanhoitaja AMK ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti.

Olen syventynyt narsismi-aiheeseen omakohtaisen kosketuspinnan ja vastaanottotyöni lisäksi terapiaopinnoissani; Lopputyössäni tutkin narsismin uhrin auttamista ratkaisukeskeisen terapian keinoin.

Yhteydenotot:

www.askeleitapolulla.fi

annika@askeleitapolulla.fi

Sosiaalinen media:
https://www.instagram.com/askeleitapolulla/

Askeleita polulla | Facebook

Vastaanottoni sijaitsee Porissa keskustan tuntumassa. Myös etäyhteydet.


Rauma / Satakunta / etäyhteydellä koko Suomi

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti Lena Girs

Oletko tullut petetyksi,  jätetyksi tai huonosti kohdelluksi parisuhteessa? 
Kaipaatko tukea ja uusia näkökulmia miten pääsisit eteenpäin  tilanteessasi?
Miten löytäisit uudelleen elämäniloa ja tasapainoa elämääsi?

Autan mielelläni Sinua löytämään uusia ajatusmalleja muutoksessa kohti parempaan elämään.

Olen vuonna 2017 valmistunut ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, teen terapiatyötä sivutoimisesti.
Minulla on omakohtaista kokemusta narsistisesta parisuhteesta, sen päättämisestä ja toipumisprosessista.

- Pidän terapiaistunnot ensisijaisesti etäyhteydellä, joko Teamsilla tai puhelimitse.

- Lähitapaaminen sovittaessa on mahdollista Raumalla.

- Keskustelumme ovat aina luottamuksellisia.

- Sinä päätät itse montako terapiakäyntiä tarvitset.

Vastaanottoaikani ovat ensisijaisesti arki-iltaisin ja viikonloppuisin.

 • Yksilöterapia 45min. / 70 €
 • Yksilöterapia 3 kertaa (a’ 45 min.) 190 € (Maksun voi suorittaa 1. tai 2. erässä)
 • Yksilöterapia 90min. / 100 €
 • Kela-korvaus ei ole mahdollinen

Hinnat sisältävät alv. 24%

Varaa aikasi soittamalla tai tekstiviesti/whatsapp 050 917 6574 tai sähköpostilla lena.girs1@gmail.com
Facebookissa: https://www.facebook.com/lyhyterapiaGirs
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Ystävällisin terveisin,

Lena Girs

Tampere ja etäyhteydellä koko Suomi 

Terapiapalvelu Minulta Sinulle

Kärsitkö narsismin aiheuttamista peloista tai ahdistavista ajatuksista? Tuntuuko sinusta, että joku muu ohjaa elämääsi? Tiedät, että muutos on välttämätön, mutta et uskalla ottaa askelia sitä kohti.. Autan sinua muutoksen tiellä, kohti omannäköistä elämää.

Narsistisesta suhteesta irrottautuminen on pitkä, henkinen prosessi, jonka työstäminen on välillä raskasta, mutta lopulta vapauttava kokemus. Minulla on yli 20- vuotinen omakohtainen kokemus narsistisesta parisuhteesta ja sen vaikutuksista uhriin, lapsiin ja lähipiiriin.

Olen kognitiivinen lyhytterapeutti ja terapiakäynnit toteutuvat pääasiallisesti etänä (Google Meet), mutta myös lähikäynnit Tampereella ovat mahdollisia. 

Terapiahinnastomme:

70€/ 45min

80€/ 60min

(Sis. alv 24%)

Ajanvaraus ja tiedustelut sivustomme yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse

apuaminultasinulle@gmail.com

Voit myös jättää soittopyynnön tai tiedustelun tekstiviestillä tai whatsappilla +358 44 9788 345.

Tuija Niemenmaa

www.minulta-sinulle.fi


Turku / koko Suomi

Balance Line Terapiapalvelut, KT psykoterapeutti Tuija Kannisto-Karonen

KOGNITIIVIS-INTEGRATIIVINEN AIKUISTEN YKSILÖPSYKOTERAPEUTTI JA KASVATUSTIETEEN TOHTORI (KT)

Olen kognitiivis-integratiivinen aikuisten yksilöpsykoterapeutti (Valviran myöntämä ammattioikeus), kasvatustieteen tohtori sekä kognitiivinen ja ratkaisukeskeisen terapeutti. Olen myös psykologian ja kasvatustieteen opettaja sekä opinto-ohjaaja ja minulla on pitkä kokemus psykologisesta ohjaustyöstä.

Psykoterapian avulla voidaan jäsentää ajatuksia, tiedostaa tapahtumien ja omien tunnetilojen välisiä yhteyksiä sekä löytää uudenlaisia ajatusmalleja, jotka auttavat saavuttamaan muutoksen. Ensimmäinen istuntokerta on arviointi/tutustumiskäynti, joka ei velvoita jatkoon. Tutustumiskäynnin aikana kartoitamme tilannettasi ja tämän jälkeen jatkuvien istuntojen aikana käsittelemme tarkemmin tilannettasi.

Ajanvaraus ja tiedustelut: ma-pe klo 9-17 puh. 020 741 5070 ja sähköpostitse: info[at]balanceline.fi.

Kotisivut: www.balancelineterapiapalvelut.com

Facebookissa: https://www.facebook.com/balancelineterapia