UUTUUSKIRJA ETUHINTAAN! Minä ja marttyyri, kirjoittanut sosiaalipsykologi Janne Viljamaa

19.10.2020

Tilaa kirja tarjoushintaan á 24 € (alennus n. 15 %) koodilla MARTTYYRI

HUOM: Jos olet Narsistien uhrien tuki ry:n jäsen, saat kirjan vielä edullisemmin käyttämällä yhdistykseltä saamaasi jäsenkoodia!
Syötä kampanjakoodi ostoskorisivulla sille varattuun kenttään, niin saat kirjan tarjoushintaan! Toimitukset 31.12.2020 saakka ilman toimituskuluja!

Tilaa kirja linkin kautta:

Minä ja marttyyri - Atena Kustannus

Minä ja marttyyri kertoo havainnollisin esimerkein syyllistämisestä ja henkisestä väkivallasta niin kotona kuin työelämässäkin. Miksi läheisriippuvuus altistaa marttyyrikäyttäytymiselle? Miksi uhrautuja haalii ympärilleen huonosti pärjääviä? Mistä tunnistaa, kun auttaminen muuttuu marttyyrimaiseksi vallankäytöksi?

Vasta kun marttyyri pystyy tutustumaan omiin pimeisiin puoliinsa, hän voi päästää irti aggressiivisesta uhrautuvuudestaan ja antaa muille tilaa kasvaa. Jos taas lähipiiriä myrkyttää marttyyri, omien rajojen vahvistaminen palauttaa ilon ja luovuuden elämään.

Sosiaalipsykologi, opettaja ja kouluttaja Janne Viljamaa on kirjoittanut useita kirjoja psykologian eri ilmiöistä narsismista aggressioon ja lahjakkuudesta kasvatukseen.