Terapeuttipalveluja

Yhdistys välittää narsismia kokeneita ja/tai tuntevia terapiapalvelujen tarjoajia. Terapiasuuntaukset ja -muodot vaihtelevat tuottajan mukaan.

Espoo

Mentoritas

Hän on parisuhteessasi, vanhemmuudessasi tai työpaikallasi. Hän uhkailee, kiristää, manipuloi ja raivoaa, kun asiat eivät mene hänen mielensä mukaisesti. Hän valehtelee, tekee kiusaa, vahingoittaa ja rikkoo käytöksellään läheisiään. Hän saa sinut jopa joskus harkitsemaan itsemurhaa ilman, että on sormellakaan koskenut.

Pelasta itsesi! Valitettavasti usein ilmiön lonkerot ovat kiinni sinussa pitkään. Irrottautumiseen saatat tarvita ulkopuolista apua.

Minä tunnen ilmiön, sen tuoman epätoivon, tuskan ja pelon, ja haluan tukea sinua kohti sinun omannäköistä elämääsi. Ota yhteyttä pian!

Maritta Joki, Väestöliiton yksilö- ja pariterapeutti, hintatiedot Väestöliiton sivuilta, varaa aikasi tästä linkistä

https://vaestoliitonterapiapalvelut.fi/terapeutit/maritta-joki/

Kognitiivinen lyhytterapeutti, Ihminen tavattavissa mentor/terapeutti

Vastaanotto Espoo Leppävaarassa, myös video- ja puhelin vastaanotto.


Helsinki

Tmi Terapeuttinen keskusteluapu Jenni Kiviniemi

Jenni Kiviniemi, ratkaisukeskeinen terapeutti, psykiatrinen sairaanhoitaja, seksuaalineuvoja, kirjailija

Olen perehtynyt narsismia ja lähisuhdeväkivaltaa kokeneiden auttamiseen niin henkilökohtaisen kokemukseni kuin myös koulutukseni, työni ja vertaistuen tuoman tieto taidon myötä. Terapiatyön lisäksi pidän luentoja ja koulutuksia narsismista.

Milloin ongelma on sitten niin suuri, että terapiaan kannattaa tulla? Aina silloin, kun haluaa ulkopuolisen, ammattilaisen apua ja tukea tilanteeseensa, sekä selkeyttä omiin ajatuksiin. Yksi yleisin terapiaan hakeutumisen syy onkin saada vahvistusta omille ajatuksille. Jokainen ansaitsee saada ammattiapua.

Hinnat

Yksilöterapia 45min. / 86e

Yksilöterapia 90min. / 160e

Pari- tai perheterapia 90min. / 172e

Hinnat ovat samoja vastaanotolla ja etäterapia (puhelin tai videoyhteys) toteutuksena. Kelan korvaama psykoterapia ei mahdollinen.

Viiden kerran ratkaisukeskeinen terapiapaketti narsismia ja lähisuhdeväkivaltaa kokeneelle

Aluksi sovitaan tutustumiskerta vastaanotolla Helsingissä tai etätoteutuksena (86e), jonka jälkeen asiakas tekee päätöksen terapiapaketin ostamisesta.

Hinta: 5 x 45min. 405e (yksittäisen terapiakerran hinnaksi jää 81e, norm.86e)

Maksun voi suorittaa 1. tai 2. erässä. Kela-korvaus ei mahdollinen.

Ajanvaraus:

Varaa aika helposti ja nopeasti nettiajanvarauskalenteristani: https://jennikiviniemi.fi/ajanvaraus/

Vastaanotto: Kutomopark, Kutomotie 16, 00380 Helsinki

Kirja

Jennin kirja Hyvästit narsistille, tervetuloa oma elämä (Kirjapaja. 2020.) tarjoaa tietoa narsismista, vertaistarinoita, sekä terapeuttisia keinoja vaikeista kokemuksista toipumisen avuksi. Kirja löytyy myös e- ja äänikirjana.

Voit tilata kirjan täältä: https://lkkp.kauppakv.fi/sivu/tuote/hyvastit-narsistille/2715463

Yhteystiedot: jenni@kiviniemi.fi

Lisätietoja ja blogi: http://jennikiviniemi.fi/

Tietoa narsismista: https://narsismi.info/

Narsismi-info YouTube -kanava, tietoa ja tukea narsismia lähisuhteissa kokeneille: https://www.youtube.com/channel/UC9h2NvVw3gASrRZcs554DLA/featured

Facebook: https://www.facebook.com/terapeuttistakeskusteluapua/ https://m.facebook.com/narsismi.info/

Instagram: https://www.instagram.com/jenni_kiviniemi/

Lämpimästi tervetuloa palveluideni pariin!


Helsinki

Psykologipalvelu Raudanjoki / Hypnopia

Olen psykologi ja kognitiivis-integratiivinen psykoterapeutti (ET, KELA-pätevyys). Erikoistuiskoulutusta minulla on myös oikeuspsykologiaan ja hypnoterapiaan.

Olen työskennellyt 10 vuotta vankeinhoidon ja oikeuspsykiatrian alalla mm. vankilapsykologina. Erityisosaamistani ovat persoonallisuushäiriöt, psykopatia ja narsismi sekä näihin liittyvä manipulaatio, hyväksikäyttö, väkivalta ja muu traumatisoituminen. Tunnen myös hyvin narsismin osana uskonnollista väkivaltaa, ja olen mukana Uskontojen uhrien tuki ry:n toiminnassa. Minulla on myös omakohtaista uhrikokemusta narsismiin liittyen.

Hinta: 95 e / 45 min.

Vastaanotto: keskiviikkoiltaisin Arkadiankatu 21 A 14, 00100 Helsinki
Mahdollisuus myös nettiterapiaan (Skype) tai muuhun etäkkonsultointiin
Lisätietoja netissä: www.hypnopia.fi/ ja FaceBook: HypnoPia


Helsinki ja Kerava

Weekala

Psykoterapeutti Tiina Koistinen

”Minä olen minä suhteessa sinuun”

Ihminen, joka käyttää valtaa ja kontrollia vääriin tarkoitusperiin voi huonosti. Myös ihminen, joka joutuu kohtaamaan, sietämään tai mukautumaan tähän, voi huonosti. Olisiko tarpeellista tarkastella, kuinka kumppani, vanhempi, sisarus tai vaikkapa ystävä voi ylipäätään vaikuttaa meihin niin vahvasti, että unohdamme itsemme?

Apua ja tukea eri osapuolille, kokijoille ja tekijöille.

Olen vuonna 2014 valmistunut Valviran hyväksymä psykoterapeutti (perheterapia), joka lisäkouluttautuu integratiivisen psykoterapian parissa. Erityisesti työkokemukseni työterveyden sekä psykiatrisen lastensuojelun, perhetyön ja väkivaltatyön parissa on kartuttanut ymmärrystä vallan ja kontrollin väärinkäytöstä sekä itsekkyydestä tai sen puutteesta. Lisäksi työtäni on rikastuttanut ilmiöt tunne-ja käytöshäiriöistä, neuropsykiatrisen kirjon piirteistä sekä lähisuhdeväkivallasta.

Pidän vastaanottoa Pitäjänmäellä Jenni Kiviniemen tiloissa.

Lisätietoja sivulta www.weekala.fi ja yhteydenotot sähköpostitse tiina@weekala.fi tai p. 045 783 30 755

Yksilöpsykoterapia (45 min)   80 €

Yksilötapaaminen (60 min)   100 €

Yksilö-, pari- tai perhetapaaminen (90 min) 140 €

Perheterapiatapaaminen (60 min, lähetteellä Kela-korvaus 63,91 €)  100 €

Perheterapiatapaaminen (90 min, lähetteellä Kela-korvaus 95,87 €)  140 €

Etätapaaminen (45 min)  70 €


Helsinki

Tunne & Hyvinvointi Oy

Ihminen tavattavissa -terapeutti

Omakohtaiset kokemukseni narsistien uhrina ja oma toipumiseni on muodostunut voimavaraksi, jonka olen kokenut suureksi hyödyksi myös terapeutin työssäni. Narsismi on vaikeasti tunnistettava ilmiö, joka aiheuttaa sen läheisyydessä oleville kärsimystä ja pahaa oloa niin parisuhteissa, perheissä kuin myös työyhteisöissä. Lähtemiseen, poissa pysymiseen sekä toipumiseen ihminen tarvitsee tukea. Älä jää yksin vaikean tilanteesi kanssa, tarjoan sinulle tarvitsemaasi tukea. Tunnistamalla tunteitasi paremmin ja tiedostamalla omat rajasi, on sinun helpompi olla silloin myös oman itsesi puolella.

Ota yhteyttä - Anne Ollikainen p. 040 520 1416 tai anne@tunnejahyvinvointi.fi 
Vastaanotto Helsingin Kannelmäessä, osoitteessa Halsuantie 2, 3. krs.

Tarjoan mahdollisuuden kolmen kerran tutustumiskäynteihin hintaan 65€ / 60 min. Tutustumiskäyntien jälkeen normaali hinta tapaamisille on 85€ / 60 min. Opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille käynnit ovat hintaan 60€ / 60 min. Hinnat sisältävät alv 24%.

Tunne & Hyvinvointi Oy järjestää Häpeän Kahleet -kursseja, jotka on suunnattu narsistien läheisyydessä eläneille, lisätietoa kurssista löydät nettisivulta https://www.tunnejahyvinvointi.fi/

Lämpimästi tervetuloa!

Vahvasti lapsuuttani ja elämääni varjostaneen narsismin vuoksi myös lopputyöni liittyi narsismiin ja on nimeltään; Lapsuuden varjo, Narsistisen vanhemman vaikutukset lapsen kasvuun, kehitykseen ja aikuisuuteen. Lopputyöni on luettavissa täältä: https://tunnejahyvinvointi.fi/lopputyo/lopputyo_anne_ollikainen_2403.pdf

Helsinki / koko Suomi, koko maailma (etäyhteys)

Tanja Moring

Olen Valviran vahvistama laillistettu sote-alan ammattilainen ja terapeutti, joka on perehtynyt erityisesti narsismiin. Lisäksi olen seksuaaliväkivaltaan ja lapsuuden aikaiseen seksuaaliseen hyväksikäyttöön erikoistunut seksuaaliterapeutti, seksuaaliväkivallan asiantuntija, kriisityöntekijä sekä sertifioitu Mind-Body Bridging -terapeutti (kognitiiviskehollinen lyhytterapia).

Narsisti vaurioittaa usein lapsensa ja puolisonsa seksuaalisuutta. Erityisosaamistani ovat muun muassa traumatisoituminen ja dissosiaatio. Käytän työssäni uusimpia traumahoidon tekniikoita. Traumaosaamiseni tekee terapiasta turvallista myös silloin kun sinulla on traumataustaa.

Kun on elänyt narsismin varjossa, kärsii usein stressistä ja PTSD-oireista (traumaperäinen stressioireyhtymä). Mind-Body Bridging -terapialla (MBB, kognitiiviskehollinen lyhytterapia) on saavutettu erittäin hyviä tuloksia näiden oireiden hoidossa. Narsismi aiheuttaa usein myös trauman, jonka johdosta kehon ja mielen yhteys katkeaa. MBB-terapian tuella tämä yhteys voidaan rakentaa uudelleen, vaikka yhteys olisi katkennut jo lapsuudessa. MBB (Mind-Body Bridging) on näyttöön perustuva ja aivotutkimuksella todennettu terapeuttinen menetelmä. Se Kuuluu kehoterapioihin, jotka pyrkivät vahvistamaan kehon ja mielen yhteyttä.

Koulutukset ja osaaminen:

Sosionomi (AMK)

Seksuaalineuvoja ja seksuaaliterapeutti

Sertifioitu Mind-Body Bridging -terapeutti (kognitiiviskehollinen lyhytterapia)

Kriisityöntekijä

Seksuaaliväkivallan asiantuntija

Psykoterapian perusteet (30 op)

Teologian ja sielunhoidon opintoja (120 op)

CPT-menetelmä (kognitiivinen prosessointiterapia)

Menetelmiä seksuaaliväkivallan kanssa työskentelyyn

Seksuaaliväkivalta, kohtaaminen ja kriisiauttaminen

Toiminnalliset menetelmät

Kuvataidepsykoterapian perusteet

Kaupallisia opintoja

Useita esihenkilö- ja johtamiskoulutuksia.

Narsistisesta suhteesta irrottautuminen ja toipuminen on usein raskas ja pitkä prosessi. Uhrin minäkuva voi olla vääristynyt tai korvautunut väkivallan tekijän antamalla minäkuvalla. Tekijä on saattanut tarjota näkemyksen, jonka mukaan väkivallan kohde on heikko ihminen, joka tarvitsee väkivallan tekijää elämästä selviytyäkseen. Toipuminen on helpompaa ammattilaisen tuella. Olet lämpimästi tervetullut. 

Hinnat:

Yksilöaika 45 min 102 euroa

Yksilöaika 60 min 132 euroa

Pari / ryhmä / perheaika 90 min 181 euroa

Tutustu kotisivuihini: https://kriisiapua.fi/

Facebook: https://www.facebook.com/kriisiapua

Instagram: https://www.instagram.com/kriisiapua/

Suomen MBB: https://www.mbbfinland.fi/mbb-ja-mina/tanja-moring

Rakastan työtäni ja olen täällä sinua varten. Minulla on omakohtaisia kokemuksia narsismista. Varaa aikasi täältä:

tanja.moring@kriisiapua.fi tai 045–135 0115.

Vapaita kriisiaikoja on tarjolla myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lämpimästi tervetuloa!

Tanja


Lappeenranta, Etelä-Karjala, etäyhteydellä koko Suomi

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, perhevalmentaja ja työyhteisövalmentaja Ari Koponen

Tarjoan terapiaa kognitiivisin ja pääasiassa ratkaisukeskeisin menetelmin. Kolmentoista vuoden ajan olen tutkinut narsismia ja auttanut monia uhreja vapautumaan narsistin otteesta ja onnelliseen elämään. Olen tehnyt työtä mielen hyväksi olen tehnyt jo kolmekymmentä vuotta.

Sinä olet arvokas ja ainutlaatuinen ihminen ja autan sinua löytämään tien onnellisen elämään.

Vastaanottoni on Lappeenrannassa, tapaamiset voidaan toteuttaa myös puhelimen tai skypen kautta.

Tapaaminen 75 e 90 min

Ari Koponen

044 389 8425

avointie@luukku.com

www.avointie.fi


Rauma / Satakunta / etäyhteydellä koko Suomi

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti Lena Girs

APUA AHDISTAVAAN OLOTILAAN!
Oletko tullut petetyksi, jätetyksi tai muutoin huonosti kohdelluksi parisuhteessasi? 
Kaipaatko tukea ja uusia näkökulmia miten päästä eteenpäin ahdistavassa tilanteessa, 
miten löytää uudelleen elämänilo ja tasapaino?

Olen vuonna 2017 valmistunut ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja teen terapiatyötä päätoimeni ohella.
Minulla on omakohtaista kokemusta narsistisesta parisuhteesta ja sen päättämisestä. 
Voin auttaa Sinua löytämään uusia ajatusmalleja muutoksessa kohti parempaan elämään.

-Terapiaistunnot ensisijaisesti etänä Teamsilla tai puhelimella.

-Mahdollisuus lähitapaamiseen Raumalla.

-Keskustelut ovat luottamuksellisia.

-Päätät itse montako terapiakäyntiä tarvitset.

Vastaanottoajat ensisijaisesti arki-iltaisin ja viikonloppuina.

Yksilöterapia 45min. / 75e

Yksilöterapia 90min. / 120e 

Kela-korvaus ei ole mahdollinen.

Varaa aika soittamalla tai tekstiviestillä 050 917 6574 tai sähköpostilla lena.girs1@gmail.com

Sivusto: https://www.facebook.com/lyhyterapiaGirs

Tampere/ etäyhteyksin valtakunnallinen

Terapiapalvelu Minulta Sinulle

Kärsitkö narsismin aiheuttamista peloista tai ahdistavista ajatuksista? Tuntuuko sinusta, että joku muu ohjaa elämääsi? Tiedät, että muutos on välttämätön, mutta et uskalla ottaa askelia sitä kohti.. Autan sinua muutoksen tiellä, kohti omannäköistä elämää.

Narsistisesta suhteesta irrottautuminen on pitkä, henkinen prosessi, jonka työstäminen on välillä raskasta, mutta lopulta vapauttava kokemus. Minulla on yli 20- vuotinen omakohtainen kokemus narsistisesta parisuhteesta ja sen vaikutuksista uhriin, lapsiin ja lähipiiriin.

Opiskelen kognitiivista psykoterapiaa ja otan vastaan asiakkaita Tampereella. Etäyhteyksin valtakunnallisesti.

Terapiahinnastomme:

65€/ 45min

75€/ 60min

(Sis. alv 24%)

Ajanvaraus ja tiedustelut sivustomme yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse

apuaminultasinulle@gmail.com

Tuija Niemenmaa

www.minulta-sinulle.fi


Turku / koko Suomi

Balance Line Terapiapalvelut, KT psykoterapeutti Tuija Kannisto-Karonen

KOGNITIIVIS-INTEGRATIIVINEN AIKUISTEN YKSILÖPSYKOTERAPEUTTI JA KASVATUSTIETEEN TOHTORI (KT)

Olen kognitiivis-integratiivinen aikuisten yksilöpsykoterapeutti (Valviran myöntämä ammattioikeus), kasvatustieteen tohtori sekä kognitiivinen ja ratkaisukeskeisen terapeutti. Olen myös psykologian ja kasvatustieteen opettaja sekä opinto-ohjaaja ja minulla on pitkä kokemus psykologisesta ohjaustyöstä.

Psykoterapian avulla voidaan jäsentää ajatuksia, tiedostaa tapahtumien ja omien tunnetilojen välisiä yhteyksiä sekä löytää uudenlaisia ajatusmalleja, jotka auttavat saavuttamaan muutoksen. Ensimmäinen istuntokerta on arviointi/tutustumiskäynti, joka ei velvoita jatkoon. Tutustumiskäynnin aikana kartoitamme tilannettasi ja tämän jälkeen jatkuvien istuntojen aikana käsittelemme tarkemmin tilannettasi.

Ajanvaraus ja tiedustelut: ma-pe klo 9-17 puh. 020 741 5070 ja sähköpostitse: info[at]balanceline.fi.

Kotisivut: www.balancelineterapiapalvelut.com

Facebookissa: https://www.facebook.com/balancelineterapia