Terapeuttipalveluja

Yhdistys välittää narsismia kokeneita ja/tai tuntevia terapiapalvelujen tarjoajia. Terapiasuuntaukset ja -muodot vaihtelevat tuottajan mukaan.

Espoo

Mentoritas

Hän on parisuhteessasi, vanhemmuudessasi tai työpaikallasi. Hän uhkailee, kiristää, manipuloi ja raivoaa, kun asiat eivät mene hänen mielensä mukaisesti. Hän valehtelee, tekee kiusaa, vahingoittaa ja rikkoo käytöksellään läheisiään. Hän saa sinut jopa joskus harkitsemaan itsemurhaa ilman, että on sormellakaan koskenut.

Pelasta itsesi! Valitettavasti usein ilmiön lonkerot ovat kiinni sinussa pitkään. Irrottautumiseen saatat tarvita ulkopuolista apua.

Minä tunnen ilmiön, sen tuoman epätoivon, tuskan ja pelon, ja haluan tukea sinua kohti sinun omannäköistä elämääsi. Ota yhteyttä pian!

Maritta Joki, Väestöliiton yksilö- ja pariterapeutti, hintatiedot Väestöliiton sivuilta, varaa aikasi tästä linkistä

https://vaestoliitonterapiapalvelut.fi/terapeutit/maritta-joki/

Kognitiivinen lyhytterapeutti, Ihminen tavattavissa mentor/terapeutti

Vastaanotto Espoo Leppävaarassa, myös video- ja puhelin vastaanotto.


Helsinki

Tmi Terapeuttinen keskusteluapu Jenni Kiviniemi

Jenni Kiviniemi, ratkaisukeskeinen terapeutti, psykiatrinen sairaanhoitaja, seksuaalineuvoja, kirjailija

Olen perehtynyt narsismia ja lähisuhdeväkivaltaa kokeneiden auttamiseen niin henkilökohtaisen kokemukseni kuin myös koulutukseni, työni ja vertaistuen tuoman tieto taidon myötä. Terapiatyön lisäksi pidän luentoja ja koulutuksia narsismista.

Milloin ongelma on sitten niin suuri, että terapiaan kannattaa tulla? Aina silloin, kun haluaa ulkopuolisen, ammattilaisen apua ja tukea tilanteeseensa, sekä selkeyttä omiin ajatuksiin. Yksi yleisin terapiaan hakeutumisen syy onkin saada vahvistusta omille ajatuksille. Jokainen ansaitsee saada ammattiapua.

Hinnat

Yksilöterapia 45min. / 86e

Yksilöterapia 90min. / 160e

Pari- tai perheterapia 90min. / 172e

Hinnat ovat samoja vastaanotolla ja etäterapia (puhelin tai videoyhteys) toteutuksena. Kelan korvaama psykoterapia ei mahdollinen.

Viiden kerran ratkaisukeskeinen terapiapaketti narsismia ja lähisuhdeväkivaltaa kokeneelle

Aluksi sovitaan tutustumiskerta vastaanotolla Helsingissä tai etätoteutuksena (86e), jonka jälkeen asiakas tekee päätöksen terapiapaketin ostamisesta.

Hinta: 5 x 45min. 405e (yksittäisen terapiakerran hinnaksi jää 81e, norm.86e)

Maksun voi suorittaa 1. tai 2. erässä. Kela-korvaus ei mahdollinen.

Ajanvaraus:

Varaa aika helposti ja nopeasti nettiajanvarauskalenteristani: https://jennikiviniemi.fi/ajanvaraus/

Vastaanotto: Kutomopark, Kutomotie 16, 00380 Helsinki

Kirja

Jennin kirja Hyvästit narsistille, tervetuloa oma elämä (Kirjapaja. 2020.) tarjoaa tietoa narsismista, vertaistarinoita, sekä terapeuttisia keinoja vaikeista kokemuksista toipumisen avuksi. Kirja löytyy myös e- ja äänikirjana.

Voit tilata kirjan täältä: https://lkkp.kauppakv.fi/sivu/tuote/hyvastit-narsistille/2715463

Yhteystiedot: jenni@kiviniemi.fi

Lisätietoja ja blogi: http://jennikiviniemi.fi/

Tietoa narsismista: https://narsismi.info/

Narsismi-info YouTube -kanava, tietoa ja tukea narsismia lähisuhteissa kokeneille: https://www.youtube.com/channel/UC9h2NvVw3gASrRZcs554DLA/featured

Facebook: https://www.facebook.com/terapeuttistakeskusteluapua/ https://m.facebook.com/narsismi.info/

Instagram: https://www.instagram.com/jenni_kiviniemi/

Lämpimästi tervetuloa palveluideni pariin!


Helsinki

Psykologipalvelu Raudanjoki / Hypnopia

Olen psykologi ja kognitiivis-integratiivinen psykoterapeutti (ET, KELA-pätevyys). Erikoistuiskoulutusta minulla on myös oikeuspsykologiaan ja hypnoterapiaan.

Olen työskennellyt 10 vuotta vankeinhoidon ja oikeuspsykiatrian alalla mm. vankilapsykologina. Erityisosaamistani ovat persoonallisuushäiriöt, psykopatia ja narsismi sekä näihin liittyvä manipulaatio, hyväksikäyttö, väkivalta ja muu traumatisoituminen. Tunnen myös hyvin narsismin osana uskonnollista väkivaltaa, ja olen mukana Uskontojen uhrien tuki ry:n toiminnassa. Minulla on myös omakohtaista uhrikokemusta narsismiin liittyen.

Hinta: 95 e / 45 min.

Vastaanotto: keskiviikkoiltaisin Arkadiankatu 21 A 14, 00100 Helsinki
Mahdollisuus myös nettiterapiaan (Skype) tai muuhun etäkkonsultointiin
Lisätietoja netissä: www.hypnopia.fi/ ja FaceBook: HypnoPia


Helsinki ja Kerava

Weekala

Psykoterapeutti Tiina Koistinen

Ihminen, joka käyttää valtaa ja kontrollia vääriin tarkoitusperiin voi huonosti. Ihminen, joka joutuu kohtaamaan, sietämään tai mukautumaan tähän, voi huonosti. Miten henkilölle ”Joku” ylipäätään on mahdollista vaikuttaa meihin niin vahvasti, että unohdamme itsemme?

”Minä olen minä suhteessa sinuun”

Apua ja tukea on saatavilla niin tekijälle kuin kokijallekin. Oman itsensä vahvistaminen ja toimijuuden lisääminen ovat rakkaudenteko itseä kohtaan. Jos taas tunnistaa toiminnassaan rajoja rikkovaa ja toista loukkaavaa käyttäytymistä, on tärkeää lähteä oppimaan uusia taitoja vastavuoroisten ihmissuhdetaitojen kehittämiseksi. Weekalassa työskentely on aina asiakkaansa näköistä.

Taustakoulutukseltani olen sosionomi (YAMK) sekä vuonna 2014 valmistunut perheterapeutti (Valvira) Työkokemukseni on karttunut työstä lasten, nuorten ja perheiden parissa aikuisasiakastyötä unohtamatta. Työtä on rikastuttanut ilmiöt tunne-ja käytöshäiriöistä, neuropsykiatrisen kirjon piirteistä sekä lähisuhdeväkivallasta. Tällä hetkellä opiskelen MBT (Mentalization based Therapy)- prosessikoulutusta ja alkuvuodesta 2021 aloitan integratiivisen yksilöpsykoterapian opinnot Itä-Suomen yliopistossa.

Weekalan kautta vastaanotan asiakkaita Keravan keskustassa sekä Helsingissä Pitäjänmäellä, Narsismin uhrien tuki ry:n tiloissa.                 

Yksilötapaaminen (45 min), psykoterapiaa 80 €

Yksilötapaaminen (60 min), psykoterapiaa 100 €

Yksilö-, pari- tai perhetapaaminen (90 min), psykoterapiaa 140 €

Perheterapiatapaaminen (60 min, lähetteellä Kela-korvaus 63,91 €)  100 €

Perheterapiatapaaminen (90 min, lähetteellä Kela-korvaus 95,87 €) 140 €

Etätapaaminen (45 min), Maksetaan etukäteen   70 €

Lisätietoja www.weekala.fi  ja yhteydenotot tiina@weekala.fi ja p. 045 783 30 755


Helsinki

Tunne & Hyvinvointi Oy

Ihminen tavattavissa -terapeutti

Omakohtaiset kokemukseni narsistien uhrina ja oma toipumiseni on muodostunut voimavaraksi, jonka olen kokenut suureksi hyödyksi myös terapeutin työssäni. Narsismi on vaikeasti tunnistettava ilmiö, joka aiheuttaa sen läheisyydessä oleville kärsimystä ja pahaa oloa niin parisuhteissa, perheissä kuin myös työyhteisöissä. Lähtemiseen, poissa pysymiseen sekä toipumiseen ihminen tarvitsee tukea. Älä jää yksin vaikean tilanteesi kanssa, tarjoan sinulle tarvitsemaasi tukea. Tunnistamalla tunteitasi paremmin ja tiedostamalla omat rajasi, on sinun helpompi olla silloin myös oman itsesi puolella.

Ota yhteyttä - Anne Ollikainen p. 040 520 1416 tai anne@tunnejahyvinvointi.fi 
Vastaanotto Helsingin Kannelmäessä, osoitteessa Halsuantie 2, 3. krs.

Tarjoan mahdollisuuden kolmen kerran tutustumiskäynteihin hintaan 65€ / 60 min. Tutustumiskäyntien jälkeen normaali hinta tapaamisille on 85€ / 60 min. Opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille käynnit ovat hintaan 60€ / 60 min. Hinnat sisältävät alv 24%.

Tunne & Hyvinvointi Oy järjestää Häpeän Kahleet -kursseja, jotka on suunnattu narsistien läheisyydessä eläneille, lisätietoa kurssista löydät nettisivulta https://www.tunnejahyvinvointi.fi/

Lämpimästi tervetuloa!

Vahvasti lapsuuttani ja elämääni varjostaneen narsismin vuoksi myös lopputyöni liittyi narsismiin ja on nimeltään; Lapsuuden varjo, Narsistisen vanhemman vaikutukset lapsen kasvuun, kehitykseen ja aikuisuuteen. Lopputyöni on luettavissa täältä: https://tunnejahyvinvointi.fi/lopputyo/lopputyo_anne_ollikainen_2403.pdf

Helsinki / koko Suomi (etäyhteys)

Tanja Moring-Itkonen

Olen Valviran vahvistama laillistettu sote-alan ammattilainen ja terapeutti, joka on perehtynyt erityisesti narsismiin. Lisäksi olen seksuaaliväkivaltaan ja lapsuuden aikaiseen seksuaaliseen hyväksikäyttöön erikoistunut seksuaaliterapeutti, seksuaaliväkivallan asiantuntija, kriisityöntekijä sekä sertifioitu Mind-Body Bridging -terapeutti (kehon ja mielen yhteys).

Narsisti vaurioittaa usein lapsensa ja puolisonsa seksuaalisuutta. Erityisosaamistani ovat traumatisoituminen ja dissosiaatio. Käytän työssäni uusimpia traumahoidon tekniikoita. Pitkä työkokemukseni vaikeasti traumatisoituneiden ihmisten kanssa työskentelystä tekee terapiasta turvallista sinulle myös silloin kun sinulla on taustalla seksuaaliväkivallasta tai muusta kaltoinkohtelusta johtuvaa traumatisoitumista. Terapeutin ammattitaito, perehtyneisyys ja kokemus traumahoidosta ehkäisee uudelleen traumatisoitumista terapiassa.

Kun on elänyt narsismin varjossa, kärsii usein stressistä ja PTSD-oireista (traumaperäinen stressioireyhtymä). Mind-Body Bridging -terapialla (MBB, kehon ja mielen yhteys) on saavutettu erittäin hyviä tuloksia näiden oireiden hoidossa. Narsismi aiheuttaa usein myös trauman, jonka johdosta kehon ja mielen yhteys katkeaa. MBB-terapian tuella tämä yhteys voidaan rakentaa uudelleen, vaikka yhteys olisi katkennut jo lapsuudessa. MBB (Mind-Body Bridging) on näyttöön perustuva ja aivotutkimuksella todennettu terapeuttinen menetelmä. Se Kuuluu kehoterapioihin, jotka pyrkivät vahvistamaan kehon ja mielen yhteyttä. MBB-terapiassa yhdistyvät Mindfulness ja kognitiivisten terapioiden viimeisin kehitys ja tieto.

Koulutukset ja osaaminen:

- Sosionomi (AMK)

- Seksuaalineuvoja ja seksuaaliterapeutti

- Sertifioitu MBB -terapeutti (Mind-Body Bridging, kehon ja mielen yhteys)

- Kriisityöntekijä

- Seksuaaliväkivallan asiantuntija

- Kouluttaja

- Psykoterapian perusteet (30 op)

- Teologian ja sielunhoidon opintoja (120 op)

- Useita koulutuksia seksuaaliväkivallan erityispiirteistä ja menetelmistä, muun muassa CPT-menetelmä

- Toiminnalliset menetelmät

- Kuvataidepsykoterapian perusteet

- Kaupallisia opintoja

- Useita esihenkilö- ja johtamiskoulutuksia

Narsistisesta suhteesta irrottautuminen ja toipuminen on usein raskas ja pitkä prosessi. Uhrin minäkuva voi olla vääristynyt tai korvautunut väkivallan tekijän antamalla minäkuvalla. Tekijä on saattanut tarjota näkemyksen, jonka mukaan väkivallan kohde on heikko ihminen, joka tarvitsee väkivallan tekijää elämästä selviytyäkseen.

Toipuminen on helpompaa ammattilaisen tuella. Olet lämpimästi tervetullut.  

Hinnat:

Yksilöaika 60 min. 90 euroa

Pari / ryhmä / perheaika 90 min. 150 euroa

Tutustu kotisivuihini: https://kriisiapua.fi/

Facebook: https://www.facebook.com/kriisiapua

Instagram: https://www.instagram.com/kriisiapua/

Suomen MBB: https://www.mbbfinland.fi/mbb-ja-mina/tanja-moring-itkonen

Rakastan työtäni ja olen täällä sinua varten. Minulla on omakohtaisia kokemuksia narsismista. Varaa aikasi täältä:

tanja.moring@kriisiapua.fi tai 045–135 0115.

Vapaita kriisiaikoja myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Lämpimästi tervetuloa!

Tanja


Lappeenranta, Etelä-Karjala

Perhevalmentaja ja työyhteisövalmentaja Ari Koponen

Tarjoan terapiaa kognitiivisin ja pääasiassa ratkaisukeskeisin menetelmin. Kymmenen vuoden ajan olen tutkinut narsismia ja auttanut monia uhreja vapautumaan narsistin otteesta. Työtä mielen hyväksi olen tehnyt jo kaksikymmentäseitsemän vuotta.

Sinä olet arvokas ja ainutlaatuinen ihminen ja autan sinua löytämään tien onnellisen elämään.

Vastaanottoni on Lappeenrannassa, tapaamiset voidaan toteuttaa myös skypen kautta.

Tapaaminen 75 e / 90 min

Valmistun joulukuussa ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi.

Ari Koponen

044 389 8425

avointie@luukku.com

www.avointie.fi


Rauma/Satakunta

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti Lena Girs

APUA AHDISTAVAAN OLOTILAAN!
Oletko tullut petetyksi, jätetyksi tai muutoin huonosti kohdelluksi parisuhteessasi? Kaipaatko tukea ja uusia näkökulmia miten päästä eteenpäin ahdistavassa tilanteessa, miten löytää uudelleen elämänilo ja tasapaino?

Olen vuonna 2017 valmistunut ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja teen terapiatyötä päätoimeni ohella. Haluan auttaa petollisen kumppanin vaikutuspiiriin joutuneita uuteen alkuun. Olen yli 50-vuotias, joten elämänkokemusta iloista, suruista, pelosta ja isoistakin menetyksistä on ehtinyt matkani varrella kertymään. Olen selvinnyt niistä ja voimissani! Minulla on myös omakohtaista kokemusta narsistisesta puolisosta, avioerosta ja ositusriidasta, joten tunnen narsistisen persoonan toimintamallin, sekä miten se vaikuttaa toiseen osapuoleen ja miten tuosta kaikesta selviää. Voin auttaa Sinua löytämään uusia ajatusmalleja kohti muutosta parempaan elämään ratkaisukeskeisen lyhytterapian ja kokemukseni avulla.

Terapiaistunnot ja keskustelut ovat täysin luottamuksellisia. Sinä itse päätät montako terapiakäyntiä tarvitset. Ensisijaisesti suosin henkilökohtaista tapaamista, mutta tarvittaessa terapiakäynti voidaan käydä myös puhelimitse tai skypellä.

Tarjoan vastaanottoaikoja arki-illoille ja viikonlopuille. 
Otan vastaan kotonani.
Tavoitat minut numerosta 050 917 6574. Mikäli en vastaa, niin laita tekstiviesti niin otan Sinuun yhteyttä. 
Voit myös laittaa sähköpostia lena.girs1@gmail.com, kertoa hieman tilanteestasi ja varata ajan.
Hinnat:

Tutustumiskäynti

45min 40,00€ 

Yksilöterapia

45 min 65,00€ / 90 min 90,00€ 

Puhelinterapia tai skype

45 min  60,00€ / 90 min  85,00€

Teen sopimuksen mukaan myös kotikäyntejä max. 20km/suunta. Matkaveloitus 20€-40€/matka + terapiaveloitus.

Tampere/ etäyhteyksin valtakunnallinen

Terapiapalvelu Minulta Sinulle

Kärsitkö narsismin aiheuttamista peloista tai ahdistavista ajatuksista? Tuntuuko sinusta, että joku muu ohjaa elämääsi? Tiedät, että muutos on välttämätön, mutta et uskalla ottaa askelia sitä kohti.. Autan sinua muutoksen tiellä, kohti omannäköistä elämää.

Narsistisesta suhteesta irrottautuminen on pitkä, henkinen prosessi, jonka työstäminen on välillä raskasta, mutta lopulta vapauttava kokemus. Minulla on yli 20- vuotinen omakohtainen kokemus narsistisesta parisuhteesta ja sen vaikutuksista uhriin, lapsiin ja lähipiiriin.

Opiskelen kognitiivista psykoterapiaa ja otan vastaan asiakkaita Tampereella. Etäyhteyksin valtakunnallisesti.

Terapiahinta (harjoittelijahinta, voimassa toistaiseksi) : 60€/tunti (sis alv).

Kysy pakettihintoja!

Ota yhteyttä rohkeasti. Sinä olet tärkein!

Tuija Niemenmaa, p. 040 2200 670

www.minulta-sinulle.fi


Turku / koko Suomi

Balance Line Terapiapalvelut, KT terapeutti Tuija Kannisto-Karonen

Narsistin kohteeksi joutunut, älä jää yksin tilanteeseen. Hanki apua ja selviydy – se on mahdollista!

Olen kasvatustieteen tohtori ja suorittanut ratkaisukeskeisen terapeuttikoulutuksen sekä valmistumassa oleva kognitiivinen lyhytterapeutti. Olen myös psykologian opettaja ja minulla on pitkä kokemus psykologisesta ohjaustyöstä. Aloitin 1.8.2018 opiskelun Helsingin yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa kognitiivis-integratiivisessa psykoterapeuttikoulutuksessa. Opiskelu tapahtuu työnohessa.

Tunnen hyvin narsistin toimintamallin ja sen vaikutukset kohteeseen. Tarjoan sinulle avuksi terapiaa, joka antaa välineitä jäsentää ajatuksia ja tiedostaa tapahtumien ja omien tunnetilojen välisiä yhteyksiä sekä löytää uudenlaisia ajatusmalleja, jotka auttavat sinua saavuttamaan haluamasi muutoksen.

NOPEA PÄÄSY TERAPIAAN! Soita ja varaa aika: ma-pe klo 9-17 puh. 020 741 5070. Muina aikoina voit laittaa soittopyynnön tekstiviestillä tai sähköpostina: info[at]balanceline.fi. 

PUHELINTERAPIA-AIKOJA MYÖS ILTAISIN SOPIMUKSEN MUKAAN. Jos vaikka asut pitkän matkan päässä, niin puhelinterapia tavoittaa sinut helpommin. Puhelinterapia etenee samalla tavalla kuin muutkin terapiakäynnit. Soitan sinulle ilmoittamaasi numeroon, joten sinulle puhelusta ei tule muita kuluja kuin terapiamaksu 65€/45min. (Tutustumiskäyntihinta ei koske puhelinterapiaa.) 

Terapiaprosessi alkaa yhteydenotollasi. Ensimmäinen istuntokerta on tutustumiskäynti (35€/45min), joka ei velvoita jatkoon. Tutustumiskäynnin aikana kartoitamme tilannettasi. Tämän jälkeen voit päättää haluatko jatkaa terapiaistuntoja, joiden aikana käsittelemme tarkemmin tilannettasi (78€/45min, 88€/60min ja 98€/90min). Opiskelijat voivat osallistua myös opintoterapiaan (68€/45min, 78€/60min ja 88€/90min). 

Olet lämpimästi tervetullut! Vastaan mielelläni tiedusteluihin. Kotisivut: www.balancelineterapiapalvelut.com ja Facebookissa: https://www.facebook.com/balancelineterapia