Terapeuttipalveluja

Yhdistys välittää narsismia kokeneita ja/tai tuntevia terapiapalvelujen tarjoajia. Terapiasuuntaukset ja -muodot vaihtelevat tuottajan mukaan.

Espoo

Mentoritas

Hän on parisuhteessasi, vanhemmuudessasi tai työpaikallasi. Hän uhkailee, kiristää, manipuloi ja raivoaa, kun asiat eivät mene hänen mielensä mukaisesti. Hän valehtelee, tekee kiusaa, vahingoittaa ja rikkoo käytöksellään läheisiään. Hän saa sinut jopa joskus harkitsemaan itsemurhaa ilman, että on sormellakaan koskenut.

Pelasta itsesi! Valitettavasti usein ilmiön lonkerot ovat kiinni sinussa pitkään. Irrottautumiseen saatat tarvita ulkopuolista apua.

Minä tunnen ilmiön, sen tuoman epätoivon, tuskan ja pelon, ja haluan tukea sinua kohti sinun omannäköistä elämääsi. Ota yhteyttä pian!

Maritta Joki, Väestöliiton yksilö- ja pariterapeutti, hintatiedot Väestöliiton sivuilta, varaa aikasi tästä linkistä

https://vaestoliitonterapiapalvelut.fi/terapeutit/maritta-joki/

Kognitiivinen lyhytterapeutti, Ihminen tavattavissa mentor/terapeutti

Vastaanotto Espoo Leppävaarassa, myös video- ja puhelin vastaanotto.Helsinki

Tmi Terapeuttinen keskusteluapu Jenni Kiviniemi

Ratkaisukeskeinen terapeutti, psykiatrinen sairaanhoitaja ja seksuaalineuvoja. 

Olen perehtynyt lähisuhdeväkivaltaa ja narsismia lähi-ihmissuhteissa kokeneiden auttamiseen, niin henkilökohtaisen, kuin koulutukseni ja työni, sekä vertaistuen tuoman tietotaidon myötä. Terapiatyön lisäksi vedän kursseja, sekä luento ja keskustelutilaisuuksia narsismista ja lähisuhdeväkivallasta toipumiseksi.

Terapiaan voi tulla minkä tahansa itselle kokeman ongelman tai haasteen kanssa.

Milloin ongelma on sitten niin suuri, että terapiaan kannattaa tulla? Aina silloin, kun haluaa ja tarvitsee ulkopuolisen, ammattilaisen apua ja tukea tilanteeseensa, sekä selkeyttä omiin ajatuksiin.

Varaa terapia-aika helposti ja nopeasti nettiajanvarauskalenteristani: https://jennikiviniemi.fi/ajanvaraus/

Vastaanotto: Kutomopark, Kutomotie 16, 00380 Helsinki.

Hinnat

Yksilöterapia: 45min.  /  80e

Puhelin ja videovälitteinen terapia: 45min.  / 75e

Maksutavat

Ensisijainen maksutapa: korttimaksu käynnin yhteydessä.

Laskutus sähköpostilla, laskutuslisä 5e.

Puhelin ja videovälitteisessä terapiassa lasku lähetetään sähköpostitse, maksusuoritus etukäteen. Ei laskutuslisää.

Neljän kerran ratkaisukeskeinen terapiapaketti lähisuhdeväkivaltaa ja narsismia kokeneelle

Aluksi sovitaan tutustumiskerta tapaamisessa (80e) tai puhelin/videovälitteisesti  toteutettuna (75e), jonka jälkeen asiakas tekee päätöksen terapiapaketin ostamisesta.

Terapiapaketin ostospäätöksen tehtyä asiakas sitoutuu neljään terapiakertaan, jonka toteutusajat sovitaan käytäviksi 1-2 viikon välein.

Jos asiakas päättää keskeyttää terapian, maksua ei palauteta. Terveydellisistä syistä terapian terapian keskeytys lääkärintodistusta vastaan palauttaa käymättömien aikojen summan.

Terapiapaketin kesto ja hinta

Vastaanotolla toteutettu terapia: 4 x 45min / 305e (yhden kerran hinta: 76.25e)

Puhelin tai videovälitteinen terapia: 4 x 45min / 290e (yhden kerran hinta: 72.50e)

Maksun voi suorittaa 1. tai 2. erässä. Maksu suoritetaan aloituksen yhteydessä, toinen erä ennen kolmatta käyntikertaa.

Pari-/ ja perheterapia

Vastaanotolla tai videovälitteisesti toteutettuna: 90min. / 150e

Kela-korvaus ja kuntoutuspsykoterapia ei mahdollinen englantilaisen yliopistokoulutuksen vuoksi.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA! 

Lisätietoja terapiasta ja blogi: https://jennikiviniemi.fi  Tietoa, tukea ja apua: http://narsismi.info/

Tykkää ja seuraa Facebookissa: https://www.facebook.com/terapeuttistakeskusteluapua/

https://m.facebook.com/narsismi.info/

YHTEYSTIEDOT: jenni@kiviniemi.fi


Helsinki

Psykologipalvelu Raudanjoki / Hypnopia

Olen psykologi ja kognitiivis-integratiivinen psykoterapeutti (ET, KELA-pätevyys). Erikoistuiskoulutusta minulla on myös oikeuspsykologiaan ja hypnoterapiaan.

Olen työskennellyt 10 vuotta vankeinhoidon ja oikeuspsykiatrian alalla mm. vankilapsykologina. Erityisosaamistani ovat persoonallisuushäiriöt, psykopatia ja narsismi sekä näihin liittyvä manipulaatio, hyväksikäyttö, väkivalta ja muu traumatisoituminen. Tunnen myös hyvin narsismin osana uskonnollista väkivaltaa, ja olen mukana Uskontojen uhrien tuki ry:n toiminnassa. Minulla on myös omakohtaista uhrikokemusta narsismiin liittyen.

Hinta: 95 e / 45 min.

Vastaanotto: keskiviikkoiltaisin Arkadiankatu 21 A 14, 00100 Helsinki
Mahdollisuus myös nettiterapiaan (Skype) tai muuhun etäkkonsultointiin
Lisätietoja netissä: www.hypnopia.fi/ ja FaceBook: HypnoPia


Helsinki ja Kerava

Weekala

Psykoterapeutti Tiina Koistinen

Ihminen, joka käyttää valtaa ja kontrollia vääriin tarkoitusperiin voi huonosti. Ihminen, joka joutuu kohtaamaan, sietämään tai mukautumaan tähän, voi huonosti. Miten henkilölle ”Joku” ylipäätään on mahdollista vaikuttaa meihin niin vahvasti, että unohdamme itsemme?

”Minä olen minä suhteessa sinuun”

Apua ja tukea on saatavilla niin tekijälle kuin kokijallekin. Oman itsensä vahvistaminen ja toimijuuden lisääminen ovat rakkaudenteko itseä kohtaan. Jos taas tunnistaa toiminnassaan rajoja rikkovaa ja toista loukkaavaa käyttäytymistä, on tärkeää lähteä oppimaan uusia taitoja vastavuoroisten ihmissuhdetaitojen kehittämiseksi. Weekalassa työskentely on aina asiakkaansa näköistä.

Taustakoulutukseltani olen sosionomi (YAMK) sekä vuonna 2014 valmistunut perheterapeutti (Valvira) Työkokemukseni on karttunut työstä lasten, nuorten ja perheiden parissa aikuisasiakastyötä unohtamatta. Työtä on rikastuttanut ilmiöt tunne-ja käytöshäiriöistä, neuropsykiatrisen kirjon piirteistä sekä lähisuhdeväkivallasta. Tällä hetkellä opiskelen MBT (Mentalization based Therapy)- prosessikoulutusta ja alkuvuodesta 2021 aloitan integratiivisen yksilöpsykoterapian opinnot Itä-Suomen yliopistossa.

Weekalan kautta vastaanotan asiakkaita Keravan keskustassa sekä Helsingissä Pitäjänmäellä, Narsismin uhrien tuki ry:n tiloissa.                 

Yksilötapaaminen (45 min), psykoterapiaa 80 €

Yksilötapaaminen (60 min), psykoterapiaa 100 €

Yksilö-, pari- tai perhetapaaminen (90 min), psykoterapiaa 140 €

Perheterapiatapaaminen (60 min, lähetteellä Kela-korvaus 63,91 €)  100 €

Perheterapiatapaaminen (90 min, lähetteellä Kela-korvaus 95,87 €) 140 €

Etätapaaminen (45 min), Maksetaan etukäteen   70 €

Lisätietoja www.weekala.fi  ja yhteydenotot tiina@weekala.fi ja p. 045 783 30 755


Helsinki

Tunne & Hyvinvointi Oy

Ihminen tavattavissa -terapeutti

Omakohtaiset kokemukseni narsistien uhrina ja oma toipumiseni on muodostunut voimavaraksi, jonka olen kokenut suureksi hyödyksi myös terapeutin työssäni. Narsismi on vaikeasti tunnistettava ilmiö, joka aiheuttaa sen läheisyydessä oleville kärsimystä ja pahaa oloa niin parisuhteissa, perheissä kuin myös työyhteisöissä. Lähtemiseen, poissa pysymiseen sekä toipumiseen ihminen tarvitsee tukea. Älä jää yksin vaikean tilanteesi kanssa, tarjoan sinulle tarvitsemaasi tukea. Tunnistamalla tunteitasi paremmin ja tiedostamalla omat rajasi, on sinun helpompi olla silloin myös oman itsesi puolella.

Ota yhteyttä - Anne Ollikainen p. 040 520 1416 tai anne@tunnejahyvinvointi.fi 
Vastaanotto Helsingin Kannelmäessä, osoitteessa Halsuantie 2, 3. krs.

Tarjoan mahdollisuuden kolmen kerran tutustumiskäynteihin hintaan 65€ / 60 min. Tutustumiskäyntien jälkeen normaali hinta tapaamisille on 85€ / 60 min. Opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille käynnit ovat hintaan 60€ / 60 min. Hinnat sisältävät alv 24%.

Tunne & Hyvinvointi Oy järjestää Häpeän Kahleet -kursseja, jotka on suunnattu narsistien läheisyydessä eläneille, lisätietoa kurssista löydät nettisivulta https://www.tunnejahyvinvointi.fi/

Lämpimästi tervetuloa!

Vahvasti lapsuuttani ja elämääni varjostaneen narsismin vuoksi myös lopputyöni liittyi narsismiin ja on nimeltään; Lapsuuden varjo, Narsistisen vanhemman vaikutukset lapsen kasvuun, kehitykseen ja aikuisuuteen. Lopputyöni on luettavissa täältä: https://tunnejahyvinvointi.fi/lopputyo/lopputyo_anne_ollikainen_2403.pdf

Lappeenranta, Etelä-Karjala

Perhevalmentaja ja työyhteisövalmentaja Ari Koponen

Tarjoan terapiaa kognitiivisin ja pääasiassa ratkaisukeskeisin menetelmin. Kymmenen vuoden ajan olen tutkinut narsismia ja auttanut monia uhreja vapautumaan narsistin otteesta. Työtä mielen hyväksi olen tehnyt jo kaksikymmentäseitsemän vuotta.

Sinä olet arvokas ja ainutlaatuinen ihminen ja autan sinua löytämään tien onnellisen elämään.

Vastaanottoni on Lappeenrannassa, tapaamiset voidaan toteuttaa myös skypen kautta.

Tapaaminen 75 e / 90 min

Valmistun joulukuussa ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi.

Ari Koponen

044 389 8425

avointie@luukku.com

www.avointie.fi


Rauma/Satakunta

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti Lena Girs

APUA AHDISTAVAAN OLOTILAAN!
Oletko tullut petetyksi, jätetyksi tai muutoin huonosti kohdelluksi parisuhteessasi? Kaipaatko tukea ja uusia näkökulmia miten päästä eteenpäin ahdistavassa tilanteessa, miten löytää uudelleen elämänilo ja tasapaino?

Olen vuonna 2017 valmistunut ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja teen terapiatyötä päätoimeni ohella. Haluan auttaa petollisen kumppanin vaikutuspiiriin joutuneita uuteen alkuun. Olen yli 50-vuotias, joten elämänkokemusta iloista, suruista, pelosta ja isoistakin menetyksistä on ehtinyt matkani varrella kertymään. Olen selvinnyt niistä ja voimissani! Minulla on myös omakohtaista kokemusta narsistisesta puolisosta, avioerosta ja ositusriidasta, joten tunnen narsistisen persoonan toimintamallin, sekä miten se vaikuttaa toiseen osapuoleen ja miten tuosta kaikesta selviää. Voin auttaa Sinua löytämään uusia ajatusmalleja kohti muutosta parempaan elämään ratkaisukeskeisen lyhytterapian ja kokemukseni avulla.

Terapiaistunnot ja keskustelut ovat täysin luottamuksellisia. Sinä itse päätät montako terapiakäyntiä tarvitset. Ensisijaisesti suosin henkilökohtaista tapaamista, mutta tarvittaessa terapiakäynti voidaan käydä myös puhelimitse tai skypellä.

Tarjoan vastaanottoaikoja arki-illoille ja viikonlopuille. 
Otan vastaan kotonani.
Tavoitat minut numerosta 050 917 6574. Mikäli en vastaa, niin laita tekstiviesti niin otan Sinuun yhteyttä. 
Voit myös laittaa sähköpostia lena.girs1@gmail.com, kertoa hieman tilanteestasi ja varata ajan.
Hinnat:

Tutustumiskäynti

45min 40,00€ 

Yksilöterapia

45 min 65,00€ / 90 min 90,00€ 

Puhelinterapia tai skype

45 min  60,00€ / 90 min  85,00€

Teen sopimuksen mukaan myös kotikäyntejä max. 20km/suunta. Matkaveloitus 20€-40€/matka + terapiaveloitus.

Turku / koko Suomi

Balance Line Terapiapalvelut, KT terapeutti Tuija Kannisto-Karonen

Narsistin kohteeksi joutunut, älä jää yksin tilanteeseen. Hanki apua ja selviydy – se on mahdollista!

Olen kasvatustieteen tohtori ja suorittanut ratkaisukeskeisen terapeuttikoulutuksen sekä valmistumassa oleva kognitiivinen lyhytterapeutti. Olen myös psykologian opettaja ja minulla on pitkä kokemus psykologisesta ohjaustyöstä. Aloitin 1.8.2018 opiskelun Helsingin yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa kognitiivis-integratiivisessa psykoterapeuttikoulutuksessa. Opiskelu tapahtuu työnohessa.

Tunnen hyvin narsistin toimintamallin ja sen vaikutukset kohteeseen. Tarjoan sinulle avuksi terapiaa, joka antaa välineitä jäsentää ajatuksia ja tiedostaa tapahtumien ja omien tunnetilojen välisiä yhteyksiä sekä löytää uudenlaisia ajatusmalleja, jotka auttavat sinua saavuttamaan haluamasi muutoksen.

NOPEA PÄÄSY TERAPIAAN! Soita ja varaa aika: ma-pe klo 9-17 puh. 020 741 5070. Muina aikoina voit laittaa soittopyynnön tekstiviestillä tai sähköpostina: info[at]balanceline.fi. 

PUHELINTERAPIA-AIKOJA MYÖS ILTAISIN SOPIMUKSEN MUKAAN. Jos vaikka asut pitkän matkan päässä, niin puhelinterapia tavoittaa sinut helpommin. Puhelinterapia etenee samalla tavalla kuin muutkin terapiakäynnit. Soitan sinulle ilmoittamaasi numeroon, joten sinulle puhelusta ei tule muita kuluja kuin terapiamaksu 65€/45min. (Tutustumiskäyntihinta ei koske puhelinterapiaa.) 

Terapiaprosessi alkaa yhteydenotollasi. Ensimmäinen istuntokerta on tutustumiskäynti (35€/45min), joka ei velvoita jatkoon. Tutustumiskäynnin aikana kartoitamme tilannettasi. Tämän jälkeen voit päättää haluatko jatkaa terapiaistuntoja, joiden aikana käsittelemme tarkemmin tilannettasi (78€/45min, 88€/60min ja 98€/90min). Opiskelijat voivat osallistua myös opintoterapiaan (68€/45min, 78€/60min ja 88€/90min). 

Olet lämpimästi tervetullut! Vastaan mielelläni tiedusteluihin. Kotisivut: www.balancelineterapiapalvelut.com ja Facebookissa: https://www.facebook.com/balancelineterapia